Contact  |  

You are here: 

>> Deborah De Ridder 

Deborah De Ridder

Deborah kreeg al op jonge leeftijd hoofdrollen in de musical Annie(KJT) en de muziektheaterproducties 'Cinderella' en 'Let's Make an Opera'(Vlaamse Opera).
Ze maakte deel uit van het ensemble in de musicals 'The King And I 'en 'Sneeuwwitje'.
Deborah studeerde vervolgens muziektheater aan het Brabants Conservatorium Tilburg.
Hierna was ze oa te zien in de musicals ,Dracula,'Sneeuwwitje','de 3 Biggetjes''Rembrandt'(NL) en Kuifje.Ze speelde Marty in de musical 'Grease' en in de musical 'Daens' was ze als alternatie heel regelmatig te zien als Nette Scholiers .
Ze won vervolgens het vtm-programma "Op zoek naar Maria" en stond vervolgens maandenlang op de planken als Maria in 'The Sound Of Music'. Deborah toonde na dit avontuur haar veelzijdigheid in de one-women-musical "Tell me on a Sunday".
Daarna speelde ze Bet in de musical 'Oliver',Domino in de gelijknamige Clouseau musical en Tzeitel/fromme Sarah in de musical 'Fiddler on The Roof'. In 'My Fair Lady' was te zien als Eliza Doolittle,ze speelde Miss Hannigan in de musical 'Annie' en vorige zomer was ze te bewonderen als Rosa in de openlucht musical "Sacco&Vanzetti" .
Ze is vaste soliste voor de Europese/Midden-Oosten tour van "Disney in Concert" én ze verleende haar stem aan de rol van "Rapunzel "in de gelijknamige Disneyfilm.Deze zomer was ze te zien zijn als "Evita" in de Franse wereldpremière van deze musical in Brussel.Dit seizoen zal ze te zien zijn als Oona Chaplin in de musical Chaplin.
Deborah speelde op televisie ook verschillende gastrollen in o.a. Zone Stad,David,Wittekerke en Spoed.In de telenovelle 'Ella' speelde ze de rol van hoofdzuster Ria.Ze sprak verder stemmen in voor films zoals oa: The Golden Compass,Planet 51,Frozen,Space Chimps 2 ,De Bonte Briggade,De club van Sinterklaas,The Deep,etc..
Naast haar musical,televisie en nasynchronisatiewerk toerde ze ook langs verschillende cultureel centra met een liedjesprogramma én organiseert deborah musicalworkshops voor 'musicalifragilistic'.
U kan haar volgen op Instagram/facebook/twitter=deborahderidder